Skip to main content

Besparen op maandlasten.

Iedereen kan besparen op maandlasten. Jij ook.

En zeg nou zelf, hoe fijn is dat? Het geeft je meer financiële ruimte om meer te kunnen genieten van het leven. Visscher For Finance helpt hierbij. Snelle service, vakkundig advies en gunstige tarieven. Verstandige keuzes maken en niet alleen voor snel resultaat gaan. En of je nu alleen bent, voor het eerst gaat samen wonen of al het bronzen, zilveren én gouden huwelijk hebt mogen vieren; echt iedereen kan besparen op maandlasten.

Besparen op maandlasten is vooruit zien; een goed advies is goud waard.

Besparen op maandlasten kan al vanaf je allereerste financiële keuzes. Als je je gelijk goed laat adviseren, ben je verzekerd van een goede start. Maar ook als je al langer een hypotheek hebt is het nuttig om je periodiek te laten adviseren, met oog op wat er komen gaat. Natuurlijk hoor je op verjaardagen, in de kantine op je werk of langs de lijn bij de sportvereniging allerlei tips en adviezen. Altijd goed bedoeld en soms ook zeker nuttig. Maar je financiën hebben een belangrijke invloed op je leven; hiervoor laat je je toch door de professional adviseren?

Hypotheekadvies.

Wil je een nieuwe woning kopen? Of wil je af van die hoge rente op de huidige hypotheek? Visscher For Finance helpt. Door goed te luisteren en met kennis van de actuele markt ontvang je een hypotheekadvies op maat.

Financieel advies.

Voor financiële vraagstukken biedt Visscher For Finance de helpende hand. Jij hebt misschien helemaal geen tijd of kennis om zelf alles uit te zoeken of de financiën eens kritisch tegen het licht te houden. Waarom vooruit blijven schuiven?

Verzekeringen vergelijken.

Mogelijk heb je door de jaren heen behoorlijk wat verzekeringen bij elkaar afgesloten. Je weet dat je erop kunt besparen, maar je hebt geen zin om dit zelf allemaal uit te gaan pluizen. Visscher For Finance heeft daar wel zin in.

Wil jij ook besparen op maandlasten? Sherilyn Visscher helpt!

Even voorstellen. Mijn naam is Sherilyn Visscher, een jonge, ambitieuze maar vooral een enthousiaste financieel adviseur. Al meer dan vijf jaar adviseer ik zowel particulieren als ondernemers en sinds 2018 doe ik dit met mijn eigen bedrijf. Met mijn bedrijf wil ik de lokale markt, met een focus op de IJmond, helpen met eerste klas financieel advies, voor jong en oud.

Behoefte aan persoonlijk advies?

De voordelen.

  • Snelle service.
  • Kundig advies.
  • Persoonlijk contact.
  • Begrijpelijke taal.
  • Heldere afspraken.
  • Betaalbaar.
  • Resultaatgericht.

Zijn jouw financiën een groot oerwoud? Sherilyn helpt je er een weg door heen te banen!

Als je niet of nauwelijks affiniteit hebt met financiën kan het een ontmoedigende taak zijn om alles op orde te brengen. Je bent echt niet de enige als jouw financiële overzicht door de jaren heen uitgegroeid is tot een oerwoud. Een oerwoud met misschien wel met te hoge premies, niet meer actuele verzekeringen of een hypotheek die prima over te sluiten is naar een vriendelijkere maandlasten. Laat je niet ontmoedigen, samen banen we ons er een weg doorheen!

Sherilyn Visscher Visscher For Finance Persoonlijk Advies