Persoonlijk advies.

Een persoonlijk advies, want ieders financiën zijn anders.

Iedereen is anders en heeft een eigen karakter. Zo ook hun financiën. De kans is namelijk groot dat jouw financiële plaatje anders is dan bijvoorbeeld je buurman, collega of familielid. Daarbij zijn er tal van factoren die invloed hebben op jouw situatie of heb je prachtige dromen waar rekening mee gehouden moet worden. Daarom is een persoonlijk advies op maat over je financiën heel logisch.

Waarom zou je kiezen voor een onafhankelijk en persoonlijk advies?

Het doel van een persoonlijk financieel advies kan ook voor iedereen anders zijn. Mogelijk wil je besparen op je maandlasten, wil je gaan investeren in je pensioen, zit je even in de knoop of heb je je financiële administratie al te lang niet meer bekeken. Wat de reden ook mag zijn, het doel is vrijwel altijd hetzelfde; rust, overzicht en zekerheid. Een passend en professioneel advies op maat voor jouw wensen en doelen zorgt hiervoor. Daarbij wordt er rekening gehouden met de mogelijkheden die je hebt en gaan we voor een realistisch perspectief.

Wie gaat jou helpen met een persoonlijk advies?

Even voorstellen. Mijn naam is Sherilyn Visscher, een jonge, ambitieuze maar vooral een enthousiaste financieel adviseur.  Zolang ik mij kan herinneren fascineert de woningmarkt mij. Daarnaast houd ik ervan om in financiële vraagstukken te duiken en berekeningen te maken. Daarom past dit vak mij als een jas. Zodoende geef ik al meer dan vijf jaar persoonlijk advies aan zowel particulieren als ondernemers. Sinds 2018 doe ik dit bovendien met mijn eigen bedrijf; Visscher For Finance. Met mijn bedrijf wil ik de lokale markt, met een focus op de IJmond, helpen met financieel advies anno nu.

Het is als financieel adviseur mijn grootste passie om voor klanten hun financiën uit te pluizen, de mogelijkheden te evalueren en besparingskansen te vinden. Of om hen te helpen alles weer even op de rit te krijgen en een goed actueel overzicht te bieden.

Het is mooi om mensen te kunnen helpen bij zo’n belangrijk onderdeel van het leven; de financiën. Als ik kan helpen de dromen te laten uitkomen, is dat voor mij de ultieme beloning.

Sherilyn Visscher Visscher For Finance Persoonlijk Advies

Nader kennis maken?

Maak dan een afspraak

Hypotheekadvies.

Wil je een nieuwe woning kopen? Of wil je af van die hoge rente op de huidige hypotheek? Visscher For Finance helpt. Door goed te luisteren en met kennis van de actuele markt ontvang je een hypotheekadvies op maat.

Financieel advies.

Voor financiële vraagstukken biedt Visscher For Finance de helpende hand. Jij hebt misschien helemaal geen tijd of kennis om zelf alles uit te zoeken of de financiën eens kritisch tegen het licht te houden. Waarom vooruit blijven schuiven?

Verzekeringen vergelijken.

Mogelijk heb je door de jaren heen behoorlijk wat verzekeringen bij elkaar afgesloten. Je weet dat je erop kunt besparen, maar je hebt geen zin om dit zelf allemaal uit te gaan pluizen. Visscher For Finance heeft daar wel zin in.