Skip to main content

Hypotheekadvies

Een hypotheek bepaalt een groot deel van je leven.

De keuze die je maakt bij het sluiten van een hypotheek bepaalt namelijk een belangrijk deel van je leven. Want je wilt niet te veel maandlasten betalen, zodat er ruimte over blijft voor leuke dingen. Maar aan de andere kant is het van belang om nu al aan later te denken. En hoeveel kun je eigenlijk lenen? Of ben je misschien wel benieuwd naar mogelijkheden om de verbouwing te financieren? Ik beantwoord al je vragen in een persoonlijk hypotheekadvies.

Wees zeker van je zaak en investeer in een goed hypotheekadvies.

Er is veel mogelijk qua hypotheken en dat maakt het niet altijd even makkelijk. Het is daarom verstandig om je goed en professioneel te laten adviseren door een onafhankelijke adviseur. Dit geldt overigens niet alleen voor het afsluiten van een hypotheek. Ook voor het oversluiten van je hypotheek, ontslag van de hoofdelijke aansprakelijkheid of het extra lenen is een goed hypotheekadvies zeer waardevol en verdient de investering zich makkelijk terug.

Hoe kan Hypotheekadvies van Visscher for Finance jou helpen?

Bij het kopen van een nieuwe woning

Bij het kopen van een nieuwe woning komt veel kijken. Ik, Sherilyn Visscher, help je met het kiezen van een hypotheek die bij jouw wensen past. Natuurlijk kijk ik daarbij niet alleen naar jouw situatie nu, maar ook naar de toekomst.

Ik neem je alles uit handen, luister goed naar je wensen en zoek naar de best passende hypotheek voor jou. Ik leg contact met alle partijen, zoals de makelaar, de notaris en de taxateur, terwijl jij je kunt zich bezig houden met de leuke dingen; zoals het inrichten van jouw nieuwe droomhuis! Ook laten we de verzekeringen niet buiten beschouwing en kijken we hoe we je nieuwe thuis zo goed mogelijk verzekeren tegen de scherpste tarieven.

Bij het oversluiten van je hypotheek

De renten zijn historisch laag. Zorg dat je niet langer geld laat liggen en laat mij onderzoeken of oversluiten zinvol is in jouw persoonlijke situatie. Want oversluiten is lang niet altijd de beste optie.

Natuurlijk er komen bij het oversluiten van de hypotheek kosten kijken. Wellicht is je huidige rentecontract nog niet afgelopen, en moet je een boete betalen om deze vervroegd te beëindigen. Maar de besparing op de maandlast is soms zo groot, dat deze snel terugverdiend is. Ik reken het voor je uit en geef een eerlijk advies die past bij jouw situatie. De kosten hiervoor zijn bovendien mee te financieren.

Visscher For Finance Hypotheekadvies Verbouwing

Waarom een hypotheekadvies bij Visscher For Finance?

  • Advies op basis van jouw eigen hypotheekwensen.
  • Onafhankelijk advies.
  • Meer kans dan bij de bank.
  • Ook advies over de risico’s.
  • Scherpe tarieven.
  • Begeleiding van A tot Z.
  • Geen rompslomp voor jou.
  • 30 jaar lang gratis advies.

Ben je benieuwd hoeveel hypotheek je kunt krijgen en wat de maandlasten zullen worden?

Je kent het vast wel, lekker struinen op Funda. En in eens, in eens zie je hem. Jouw droomhuis. Misschien was je niet eens op zoek naar een nieuwe woning, maar dit is liefde op het eerste gezicht. Daar wil je wonen!

Maar je weet alleen niet zeker of je genoeg hypotheek kunt krijgen bij de bank of spelen er andere factoren die je financieringsmogelijkheden misschien beïnvloeden. Met een gratis en onafhankelijke hypotheekberekening van Visscher For Finance weet je waar je aan toe bent en wat je opties zijn. Bovendien zit je helemaal nergens aan vast.

Wacht dus niet langer en laat ons je kansen en maandlasten berekenen.

Visscher For Finance Hypotheekadvies Berekenen