Skip to main content

Verzekeringen Vergelijken

Leef zorgeloos met de juiste verzekeringen.

Met de juiste verzekering bescherm je jezelf tegen onverwachte, ongewenste en vaak dure kosten. De premies die je voor de meeste verzekeringen betaalt, vallen vaak enorm mee en zijn slechts een fractie van het verzekerde bedrag. Jezelf onvoldoende verzekeren is dus misschien zelfs wel een beetje “stom”, want het zou je een enorme hap uit je spaargeld of spaarmogelijkheden kunnen kosten. Dat zou toch ontzettend zonde zijn? Wat ook zonde is, is jezelf oververzekeren of veel te veel premie betalen. Een goed doordachte verzekeringsportefeuille is een balans van logische risicobeperking, voldoende dekking en niet te dure premies. Je verzekeringen vergelijken is dus zeer interessant.

Laat regelmatig je verzekeringen vergelijken.

Want de de bank of je verzekeraar doe dit niet, zeker niet uit vanuit zichzelf. Laat dit bovendien altijd doen door een onafhankelijke partij, dan is het advies eerlijk en het levert besparing op. Want naast het bepalen of je voldoende dekking hebt voor jouw persoonlijke situatie, is het bij verzekeringen vergelijken ook belangrijk om te kijken waar je premie kunt besparen zonder het gevaar van onderverzekering.

Wil jij ook jouw verzekeringen vergelijken? Zo kunnen wij je helpen.

Verzekeringen vergelijken en oversluiten

Middels een eenvoudige scan kan ik (Sherilyn Visscher) je verzekeringen vergelijken. Samen met een onafhankelijk partnerbedrijf gespecialiseerd in alle vormen van verzekeringen houden we je huidige verzekeringsportefeuille tegen het licht. Daarbij is het van belang niet alleen naar de inhoud te kijken, maar ook naar jouw huidige situatie. Ook kijken we of de ooit afgesloten verzekeringen nog wel nodig zijn en of deze dan wel beperkt kan worden of zelf helemaal gestopt kan worden.

Hetgeen waar jij mee eindigt als je via mij je verzekeringen onder de loep neemt, is een adviesrapport. In dit rapport vindt je een voorstel van jouw over te sluiten, stop te zetten en aan te passen verzekeringen. Ook ontvang je een overzicht met de mogelijke besparingen en een overzicht waarvoor en tegen welke bedragen je verzekert bent. Als jij je akkoord geeft nemen we je alle administratieve rompslomp van je uit handen en ben je binnen no-time gedekt. Makkelijk toch?

Nieuwe verzekering(en) afsluiten

Ben je nog niet (volledig) verzekerd? Of is onlangs je situatie gewijzigd door bijvoorbeeld het kopen van een huis? Ook dan kan ik je helpen. Middels een passend verzekeringsadvies. Na akkoord neem ik alle administratieve rompslomp van je uit handen en ben je binnen no-time gedekt. Natuurlijk kun je ook de verzekeringen stap voor stap afsluiten of er voor kiezen om bepaalde verzekeringen niet te nemen; het is immers een onafhankelijk advies.

Ben je startend ondernemer of ben je al langer zelfstandig maar heb je jezelf of je onderneming nog onvoldoende verzekerd? Ook dan help ik je graag. Samen met mijn vaste verzekeringsagent zijn we namelijk gespecialiseerd om ZZP’ers en kleinere bedrijven te helpen aan de juiste verzekeringen.

Visscher For Finance Hypotheekadvies Verbouwing

Waarom vergelijken?

 • Persoonlijk verzekeringsplan.
 • Een aanspreekpunt.
 • Een helder overzicht.
 • Weten waar je aan toe bent.
 • Niet meer onder verzekerd.
 • Niet meer over verzekerd.
 • Besparen op de premie.
 • Besparen zonder extra risico’s.
 • Een lager eigen risico.
 • Hogere uitkering.
 • Geen rompslomp voor jou.
 • Onafhankelijk advies.

Heb je het vermoeden dat je naast je verzekeringen ook voor je hypotheek teveel betaalt?

Of wil je gewoon eens kritisch naar je huidige hypotheek en andere financiƫn laten kijken? Dan kan ik je op twee manieren helpen; middels een hypotheekadvies of een financieel advies.

Als we samen gaan kijken naar je huidige hypotheek komen we er mogelijk achter dat je behoorlijk kunt besparen of dat een andere hypotheekvorm wellicht de beste optie. Misschien komen we er wel achter dat alles dik in orde is en je je nergens zorgen om hoeft te maken; ook fijn toch?

Bij een financieel advies gaan we nog dieper graven in je huidige situatie. Heb je onbedoeld een behoorlijk oerwoud van je financiƫn gemaakt de afgelopen jaren? Ik help je graag alles weer op de rit te krijgen. Ook kijk ik dan of we op een verantwoorde manier kunnen besparen op je maandlasten.

Ben je trouwens benieuwd naar mijn tarieven?

Visscher For Finance Hypotheekadvies Berekenen