Skip to main content

Financieel advies

Met een financieel advies creëer je rust en zekerheid.

Hoewel ikzelf, Sherilyn Visscher, heel graag mijn tanden zet in financiële uitdagingen, besef ik ook dat voor veel mensen het beheren van hun financiën niet het allerleukste klusje is. Voor de een zijn financiën een “abra cadabra” en de ander heeft er een door de jaren heen een oerwoud van gemaakt waar niet door heen te komen lijkt. Toch is het belangrijk. Mogelijk laat je zelfs geld omdat je te veel betaalt of niet van de huidige reglementen en belastingen profiteert. Wat ook jouw reden mag zijn, ik help je met een kundig en onafhankelijk financieel advies (weer) op de juiste weg.

Laat een financieel advies altijd vakkundig en onafhankelijk uitvoeren.

Er is veel mogelijk qua hypotheken en dat maakt het niet altijd even makkelijk. Het is daarom verstandig om je goed en professioneel te laten adviseren door een onafhankelijke adviseur. Dit geldt overigens niet alleen voor het afsluiten van een hypotheek. Ook voor het oversluiten van je hypotheek, ontslag van de hoofdelijke aansprakelijkheid of het extra lenen is een goed hypotheekadvies zeer waardevol en verdient de investering zich makkelijk terug.

Hoe kan Hypotheekadvies van Visscher for Finance jou helpen?

Bij het uitstippelen van een financieel sterke toekomst

Bijna iedereen die een eigen huis heeft gekocht en/of flink heeft verbouwd ervaart een sterk kantelpunt in hun financiën. Bij de meesten is spaarrekening dan vaak leeg.

Als starter heb je bovendien te maken met andere belastingregels en zijn er veel nieuwe kosten die je moet gaan betalen die je als huurder of thuiswonende nog niet had. Nog niet gesproken over dure onderhoudskosten om je huis in optima forma te houden.

Ook is dikwijls is de echte motivatie om weer een flink eigen vermogen op te bouwen afgezwakt; je hebt inmiddels je eigen huis, je hebt lang genoeg gespaard hiervoor en de tijd van genieten is aangebroken! Eindelijk die verre reizen maken waar je al jaren van hebt gedroomd en die prachtige auto mag er nu toch ook wel komen.

Volkomen logisch natuurlijk en je moet ook echt van het leven gaan genieten. Maar voldoende spaargeld en een goede inkomstenstroming zijn echter altijd cruciaal om dit vol te houden.

Zonder gezonde spaarrekening heb je immers geen zekerheid. Niet alleen voor je woning. Mogelijk heb je een kinderwens, een prachtige maar zeer kostbare wens. En we moeten echt voor ons eigen pensioenaanvullingen gaan zorgen, zeker de millenials.

Het is daarom van belang om zo snel mogelijk je financiële zelfstandigheid op peil te brengen voor de toekomst. Een financieel advies is de eerste stap in de goede richting; wacht dus niet te lang hiermee!

Visscher For Finance Hypotheekadvies Verbouwing

Waarom een financieel advies?

  • Niet iedereen is sterk in financiën.
  • Voorkom kostbare fouten.
  • Mogelijk kun je geld besparen.
  • Krijg je financiën weer op de rit.
  • Hou overzicht van je financiën.
  • Altijd een appeltje voor de dorst.
  • Creëer zekerheid voor later.
  • Weet waar je financieel staat.
  • Bouw een eigen vermogen op.

Heb je wel eens je maandlasten tegen het licht gehouden? Mogelijk betaal je (veel) te veel!

En dat zou natuurlijk dood en doodzonde zijn. Besparen op je maandlasten is een van de makkelijkste manieren om extra geld “te verdienen”. Met deze extra financiële ruimte kun je vervolgens meer genieten van het dagelijks leven en leuke dingen zoals vakanties of heerlijk shoppen.

Maar het is natuurlijk ook heel verstandig is om in ieder geval een deel van je besparingen op de maandlasten op je spaarrekening te zetten als appeltje voor de dorst of je pensioen. Heb je al eens zelf uitgerekend hoeveel spaargeld je nodig hebt voor een fatsoenlijk pensioen? Reken het eens uit via de website wijzer in geldzaken van de overheid.

Besparen op maandlaten is dus ook een goede investering in je eigen gezonde toekomst.

Visscher For Finance Hypotheekadvies Berekenen